Verhuuradministratie is het beste online boeking– , facturatie en beheerpakket voor de verhuur van vakantiehuizen, vakantieparken, bed & breakfast, campings, shortstay en longstay. Geschikt voor elke type verhuurder dus.

Verhuuradministratie werkt vanuit de cloud en is wereldwijd toegankelijk. Real-Time Boekingen, Meertalig Interface , Channel Manager, Facturatie, Online Betalen, I-call Koppelingen, Reviews en nog veel meer functionaliteiten.

Als klant van Verhuuradministratie krijg je de “Totaaloplossing voor de verhuur”. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe verhuurtools zodat je als onze klant constant het beste uit de verhuur kunt halen.

Pinpoint Boeking Systeem

Responsieve Plugin

In de online recreatiebranche heb je naast een Responsieve website ook vooral een professioneel boekingssysteem nodig. 

Pinpoint biedt een uitstekende, efficiënte en betaalbare oplossing via een reserveringssysteem plugin. Pinpoint heeft meer dan 20 functies om uit te kiezen en te gebruiken met interactieve kalenders voor al je boekingen. 

Pinpoint’s front-end interface is volledig responsief en kan daarom makkelijk worden bekeken op alle browsers en apparaten.

Boek met gemak vakantiewoningen

Met het WordPress Pinpoint-reserveringssysteem ben je verzekerd van de meest eenvoudigste manier om accommodaties te verhuren, services te plannen, evenementen te boeken of online reserveringen en afspraken van elke type verhuur te ontvangen via jou eigen WordPress-site.

Huurders zullen m.b.v. de unieke  PinPoint’s  AJAX-kalender onder de indruk zijn van de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en het gemak om de beschikbaarheid van accommodaties te bekijken en reserveringen te plaatsen.