Populaire Boekingsites

Een vakantiehuis verhuren gebeurt niet zomaar. Het vereist aardig wat inspanning om voldoende rendement uit een recreatiewoning of vakantiehuis te halen. Hierbij is het van belang dat huiseigenaren niet op één paard moeten wedden. Alleen het runnen van een eigen website is daarom niet genoeg. 

Adverteren via populaire vakantiehuis netwerken en platforms is een must om woningen bij het grote publiek onder de aandacht te krijgen. Via deze platforms betaal je meestal een vaste commissie voor iedere gegenereerde boeking, maar dat geld zou je anders drie dubbel kwijt zijn aan advertentiekosten om je eigen website te promoten met nog steeds geen enkele garantie, dat je boekingen zullen gaan toenemen. 

Het kan daarom dus erg handig zijn om een tijdje jou vakantiewoning aan te prijzen op één of meerdere van deze verhuur platforms. Naarmate je steeds meer boekingen genereert zullen terugkerende en tevreden huurders uiteindelijk vanzelf naar je website gaan, mochten ze jou vakantiehuis opnieuw willen boeken. Dat is dus pure winst. Hieronder vind je een aantal populaire boeking sites op een rijtje. 

Heb je helemaal geen eigen website? Dan is je enige mogelijkheid om te adverteren via deze platforms of anders je woning onder te brengen bij een gerenommeerde verhuurorganisatie of reisbureau.

Wil je weten wat het kost om toch je eigen website te laten maken? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Homeaway

HomeAway is een marktplaats voor vakantiehuizen met meer dan 2.000.000 vakantiehuizen in 190 landen die op haar website staan vermeld. Homeaway werkt via 50 websites in 23 talen waarmee het hutten, appartementen, kastelen, villa’s, B&B’s en boerderijen verhuurt.

Booking.com

Booking.com adverteert 28.000.000+ hotels en vakantiehuizen in 228 landen en gebieden wereldwijd en is beschikbaar in 43 talen. Elke dag worden meer dan 1.550.000 kamer overnachtingen gereserveerd via de website en is daarmee een van de grootste boekingssites ter wereld.