verhuur website

Je eigen website incl. Reserverings Systeem

RentalDesk© biedt huiseigenaren, vakantieparken, verhuurorganisaties, B&B’s & campings de béste online reserverings software en daarmee dus een “totaaloplossing voor het gehele verhuurproces”.

RentalDesk© ontwikkelt daarnaast betaalbare website oplossingen voor aanbieders van vakantie- en recreatiewoningen. Uiteindelijk zijn de kosten sterk afhankelijk van de totale wensen van een klant.

Denk je dat wij de juiste partij zijn om jouw eigen verhuursite te ontwikkelen dan wil RentalDesk© jou een passende gratis offerte aanbieden. 

Offerte

COMPLETE VERHUUR WEBSITE

Start vanaf € 39,95*

* Prijs is op basis van een maandlicentie excl. BTW en €395,- opstartkosten. Om tevens gebruik te maken van Reflex booking reserveringssoftware dien je een aparte licentie af te nemen.

De “review” module en “Blog” module zijn optionele modules. De kosten voor optionele modules bedragen €15,00 p.m., per module. Websites worden standaard geleverd in Nederlands. Extra talen zijn optioneel en tegen meerprijs.

Gratis offerte aanvragen

Uw naam*
Bedrijfsnaam
Telefoon*
E-mail*
Aantal accommodaties*
Vraag/opmerking*

FAQ's

WSM is een Content Management Systeem (CMS) speciaal ontwikkeld door Reflex Booking om het voor website eigenaren van vakantiehuizen & accommodaties makkelijker te maken zelf content toe te voegen en te beheren vanaf één centrale plek zonder kennis van programmeren.

WSM is vooral ideaal voor particuliere huiseigenaren en kleinschalige verhuurorganisaties. Bezit je één of meerdere vakantiehuizen of recreatiewoningen ten behoeve van de vakantieverhuur, dan is WSM de perfecte partner voor jou.

Via het simpele WSM dashboard kunnen klanten zonder tussenkomst van programmeurs of Designers zelf woningen plaatsen en/of bewerken, nieuwe content toevoegen en makkelijk zelf reviews of testimonials plaatsen.

Heb je nieuwe foto’s voor jouw woning? Wil je snel een beschrijving aanpassen of toch meer kenmerken toevoegen? Via je eigen WSM dashboard pas je in een handomdraai alle woningdetails of content op jouw eigen website aan.

Nee. Om gebruik te maken van WSM heb je geen programeer kennis nodig. Via het WSM dashboard heb je direct toegang tot alle noodzakelijke tools om jouw verhuur website tot een groot succes te maken.  

Nee. Reflex Booking zet de website voor jou klaar, maar het vullen van de content is iets wat jij zelf moet doen.

Daarom kan Reflex Booking de WSM ook aanbieden tegen een zeer aantrekkelijk laag maandtarief.

Het is eventueel wel mogelijk dat Reflex Booking het grootste gedeelte van jouw website vooraf vult. Hiervoor rekenen wij een aanvullend tarief van €250,- excl. BTW. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

WSM is op dit moment beschikbaar in 4 talen. Nederlands, Engels, Duits & Frans. WSM wordt standaard alleen opgeleverd in Nederlands. 

Nee. WSM werk op basis van een maandelijkse website licentie. Stop je de website licentie dan komt ook automatisch jouw website te vervallen en kan je deze niet meer gebruiken. Wil je toch je website behouden, maar niet langer gebruik maken van onze licentie dan is de enige mogelijkheid nog om de licentie af te kopen voor een éénmalig bedrag. De kosten hiervoor bedragen €2495,- excl. BTW. Wij dragen dan de huidige website in zijn geheel aan jou over. 

Het contract voor de WSM website licentie is per kalender jaar. Voor het opzeggen van de licentie dien je minstens 2 maanden van tevoren schriftelijk op te zeggen.

Het antwoord is nee. Als WSM gebruiker heb je enkel toegang tot de CMS omgeving. Je hebt dus geen toegang tot het WP administrator gedeelte. 

In principe niet. De enige mogelijkheid om de hosting zelf te kunnen overnemen is om de licentie in zijn geheel af te kopen. Daarmee krijg je toegang tot het volledige WSM product en mag je de website hosten waar je zelf wilt.

Wij kunnen een domeinnaam voor jou registreren en beheren. Wel zo makkelijk als je ook bij ons host. Mocht het zo zijn dat je al een domeinnaam ergens anders hebt geregistreerd en je wilt dit bij je huidige domeinnaamhouder beheren dan kunnen wij via een A-record jouw nieuwe website alsnog hosten en live zetten. In dat geval is het niet noodzakelijk om een bestaande domeinnaam te verhuizen!